BC sv logo

Hudbehandling / Ansiktbehandling
Vi på Beautyculture by Janine har en vision om att alltid kunna erbjuda våra kunder de mest resultatinriktade behandlingarna. Vår målsättning är att skräddarsy alla behandlingar efter kundens individuella önskemål och behov. Därför har vi skapat, utöver vårt ordinarie utbud, olika helhetslösningar eller paket med ansiktsbehandlingar, injektionsbehandlingar, produkter och även träning.

Vi har ett brett utbud av hudbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Från den klassiska ansiktsbehandlingen som anpassas just för dig, till olika styrkor av kemiska peels, Gold Touch, Plasma Pen och Microneedling.
Utforska våra behandlingar här!
 

Janines Personliga Peeling (45 min)
Efter en noggran hudanalys och bedömning av din hy skapar jag en behandling som ger dig ett härligt resultat. Mina kunder vet att jag vid varje besök gör en bedömning av hudens tillstånd och bestämmer behandlingen därefter.
Porrengöring och mask ingår i behandlingen. Ibland hinner vi även med en lugn och skön skalpmassage! 
Pris: 1 500 kr

Janines Quickfix Behandling 
(30 min)
Här får du en expressbehandling som gör dig gott och ger dig glow! 
I behandlingen ingår:
- rengöring / exfoliering med enzympeeling, skonsam för huden
- Inslussning av ansiktsmask och avslutande produkter som passar just dig och din hy.
Pris: 800 kr

Ansiktsbehandling Classic
(75 min)
Den här behandlingen rekommenderar vi som förstagångsbehandling. Även om du är en flitig ansiktsbehandlingskund på andra kliniker, är första gången hos oss viktig för att vi ska kunna göra en professionell och skräddarsydd behandling just för dig. Här lär vi känna din huds behov och dina tankar kring upplevelsen av din hud. Därefter diskuterar vi hur vi ska gå till väga - vilka hudvårdsprodukter som passar dig och vilken behandling vi ska vidare med.
I behandlingen ingår:
- rengöring
- hudanalys
- peeling
- porrengöring
- inslussning av produkt
- lätt brynformning
- massage
- avslutande produkt
Pris: 1 200 kr

Milk Peel 
(45 min)
Milk Peel är en kemisk peeling som boostar din egen kollagenproduktion. Du får en härlig och vacker lyster samt jämnare hudfärg. Perfekt för dig som har stora porer och fet hy.
Oftast behandlas du intensivt med 3 Milk Peels med två veckors mellanrum.
Rekommenderade hudvårsprodukter:
- Foamer 15
- Turn Over
- C25 Cream
Behandlingen är snabb och passar alla hudtyper. Du kan göra den på din lunch eller på väg hem från jobbet. Passar också mycket bra för dig som gör en fillerbehandling eller Profhilokur.
Pris: 1 700 kr