4E33F6AC-731F-434E-B25E-D41C90925D6B

BEAUTYCULTURE BY JANINE MENTORSKAP

Med över 11 års erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar erbjuder nu Janine Bichara, Beautycultures grundare, mentorskap till dig som vill utveckla och inspireras i branschen. Vi har sett behovet och nu finns vi här för dig som behöver stöd.

För oss på Beautyculture by Janine är det av största vikt att du som legitimerad injektionsbehandlare får möjlighet att känna dig trygg i samband med dina behandlingar.

Efter en estetisk utbildning uppkommer ofta frågor om bl a vilken produkt som är bäst och vilken teknik som bör användas. Har jag rätt tänk? Använder jag rätt produkt? Frågorna är många!
För att du ska få så mycket praktiskt tid som möjligt tillsammans med Janine lägger ni upp en plan, grundade på dina behov och mål samt din kompetens.

Vi fokuserar på säkerhet och därför bör du kunna anatomin i ansiktet och hals innan mötet. Du måste vara legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare. Du ska också ha utbildat dig inom injektionsteknik av legitimerade injektionsbehandlare. Jag tar inte emot någon som har utbildats via s k akademier som utbildar icke legitimerad personal.

Beautycultures mål är att du hittar din egen teknik samt utvecklar din estetiska kompetens. Du ska behandla dina kunder med rätt teknik för att undvika komplikationer.
För att din kund ska vara trygg måste du vara det!

Vill du få mer information om Beautycultures Mentorskap?
Välkommen att kontakta Janine Bichara på janine@beautyculture.se.