4E33F6AC-731F-434E-B25E-D41C90925D6B
Janine Bichara, grundare av Beautyculture by Janine
Janine Bichara, grundare av Beautyculture by Janine


DET HÄR ÄR JANINE

I mitt yrke får jag möta olika människor och uppfylla deras olika önskemål. Jag får dem att må bra och jag ger dem en exklusiv lyxig stund. Om jag ska beskriva Beautyculture by Janine så vill jag säga att vi som arbetar här är välutbildade, konstnärliga och noggranna. Varför konstnärliga? Jo, vi utgår från dig som person, vem du är och dina behov och önskemål. Våra medicinska och konstnärliga kunskaper ger dig vackra och vetenskapliga resultat.

Jag är legitimerad sjuksköterska och certifierad Profhilo, Dioxium, Restylane- och Azzalure-behandlare. Sedan jag började med hudbehandlingar år 2008 har jag utvecklats och vidareutbildat mig för att kunna erbjuda det som mina kunder söker. Det viktigaste är att kunden känner tillit så att vi tillsammans kan hitta den behandlingsplan som passar bäst. På Beautyculture by Janine finns bara auktoriserad och legitimerad personal. Vi är lite dyrare men du betalar för vår kompetens. Vi har alla resurser för att hantera eventuella komplikationer. Beautyculture by Janines mål är att du alltid ska känna dig trygg och välinformerad.

Om du söker en personlig klinik med högkvalitativa behandlingar och hudbehandlare med erfarenhet och kunskap, då är du välkommen till Beautyculture by Janine. Vi kan hjälpa dig med allt från en lyxig ansiktsbehandling eller en välgörande massage, till säkra och effektiva fillerbehandlingar samt riktigt effektiva laser- och plasmapen behandlingar. Alla produkter är såklart noga utvalda.

Läs mer om vårt utbud under Behandlingar.

Vi älskar det vi gör och vi älskar att få hjälpa er, och vi hoppas att du ska trivas hos oss!


 
"Proffsigt och trevligt bemötande och de bästa produkterna på marknaden. Beautyculture by Janine är Uppsalas bästa klinik om man vill unna sig lite vardagslyx."
"Man känner sig alltid trygg i Janines händer och resultatet är alltid till belåtenhet! Jah kan varmt rekommendera Beautyculture by Janine!"
 
"Janine och Beautyculture har hjälpt mig att bli mer bekväm med mitt ansikte. Med den hjälp jag har fått märker jag hur andra personer nu har lättare att se mig som den kvinna jag är, men det absolut viktigaste är hur jag numera kan se mig själv i spegeln och känna att personen i spegelbilden är jag. Jag är så tacksam för alla behandlingar och för det vänliga, inlyssnande och när jag önskat även rådgivande bemötande som jag har fått. Tack!"

 
“Jag jobbar oftast långa dagar, och att bli omhändertagen av Beautycultures personal är min lyx i vardagen. Alltid lika proffsiga. Min favorit är ansiktsbehandling Man, känner mig fräsch och pigg efteråt.”