4E33F6AC-731F-434E-B25E-D41C90925D6B

På Beautyculture by Janine har vi ett stort utbud av behandlingar, från det lilla till det stora. Om du är osäker på vad du söker, kontakta oss för en personlig konsultation. På så sätt kan vi tillsammans ta fram rätt behandlingsplan och rätt produkter för just dig.
 

Behandlingar

Profhilo
Ett nytt antiage-koncept som utgår från Bioremodelling. Det motverkar slapphet i huden såsom ansiktet, halsen, händer och armar. 
Vi på Beautyculture by Janine var först med att upptäcka denna fantastiska behandling och har den som grund i våra antiage-
behandlingar.
Läs mer och boka.

Muskelavslappnandemedel
Rynkor är en del av ansiktets åldrande och skrattrynkor kan vara charmerande. Men vissa rynkor kan kännas tråkiga och dessa kan vi korrigera. 
B-toxin är ett naturligt protein. Medlet som injiceras slappnar av musklerna tillfälligt.


Läs mer och boka.

Hudbehandlingar/Ansiktsbehandlingar
Vi på Beautyculture by Janine har en vision om att alltid kunna erbjuda våra kunder de mest resultatinriktade behandlingarna. Vår målsättning är att skräddarsy alla behandlingar efter kundens individuella önskemål och behov. Därför har vi skapat olika helhetslösningar i form av ansikts- behandlingar, injektionsbehandlingar, produkter och även träning.

Läs mer och boka.

Fillerbehandling
Janine är specialist inom estetiska injektions-
behandlingar. Med injektioner kan vi uppnå och utföra icke-kirurgiska behandlingar som förfinar, återskapar och ger naturliga och vackra resultat.


Läs mer och boka.

Hårborttagning
Cellox 20 är ett mycket effektivt och snabbverkande system för permanent hårborttagning. Behandlingen är säker och ger goda resultat. Resultaten är olika beroende på var på kroppen du behandlas.

Läs mer och boka.

Laserbehandling
Med Dioxium Advanced kan du behandla och åtgärda; rynkor, hud med dålig elasticitet, akneärr, uppstramning av hals och ansikte, solskadad hud, ärr, stora porer, ojämn hudton och bristningar.


Läs mer och boka.