BC sv logo

ANSIKTSBEHANDLING

Vi på Beautyculture by Janine har en vision om att alltid kunna erbjuda våra kunder de mest resultatinriktade behandlingarna. Vår målsättning är att skräddarsy alla behandlingar efter kundens individuella önskemål och behov. Därför har vi skapat, utöver vårt ordinarie utbud, olika helhetslösningar eller paket med ansiktsbehandlingar, injektionsbehandlingar, produkter och även träning.

Vi har ett brett utbud av hudbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Från den klassiska ansiktsbehandlingen som anpassas just för dig, till olika styrkor av kemiska peels, Gold Touch, Plasma Pen och Microneedling.

 

SKINREJUVENATION 
60 minuter

En behandling som med hjälp av laserljus stimulerar och aktiverar produktionen av kollagen i huden. Resultatet blir en jämnare hudton med slätare intryck, ökad spänst och flexibiltet samt synligt ny lyster.
Behandlingen ger omedelbart resultat, men görs med fördel i en kur om 4-6 ggr med 3 veckors mellanrum, för ett långvarigt/tydligare resultat.

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, enzymepeeling, cellox 20 (laser), inslussning av mask med hjälp av ultraljud, samt avslutande produkter.

Första behandlingen: 2295 kr
Andra behandlingen: 2095 kr
Tredje behandlingen: 1895 k
r (fortsättningsvis det fasta priset)

Uppgradera behandlingen med att lägga till reducering av kärl eller pigment i samma behandling för ännu jämnare hudton + 500 kr.

 

MILK PEEL
45 minuter

Milk Peel är en kemisk peeling somm boostar din egen kollagenproduktion. Du får en härlig och vacker lyster samt en jämnare hudfärg. Perfekt för dig som har stora porer och fet hy.

Oftast behandlas du intensivt med 3 Milk Peels, med 2 veckors mellanrum.

Rekommenderade hemvårdsprodukter:
-Foamer 15
-Turn Over
-C25 Cream

Behandlingen passar alla hudtyper och är snabb! Du kan göra den på din lunch eller på väg hem från jobbet. Den är perfekt för dig som gör en fillerbehandling eller Profhilokur.

Pris från: 1 700 kr


 

MELA PEEL FORTE
45 minuter

Mela Peel Forte är en mycket effektiv kemisk peel för melasma och pigmentfläckar. Du får en vacker lyster och jämnare hudton.
Alla hudtyper kan genomgå behandlingen. Den är potent men ger inga besvärliga symptom eller side effects.

Du gör en behandling och fortsätter hemma med skräddarsydda hemvårdsprodukter:
-Foamer 15
-Light Ceutic -C25 Cream
-Mela Cream

Pris från: 2 800 kr

ANSIKTSBEHANDLING BOOST
60 minuter

Det här är behandlingen för Dig som känner dig torr och livlös i huden, som behöver rikligt med fukt. Här ligger fokus på att återfukta huden och "fylla ut". Vi ger nytt liv till Din hud helt enkelt!

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, inslussning av produkt, massage, återfuktande mask och avslutande produkt.

Pris från: 950 kr


 

ANSIKTSBEHANDLING PURIFY
60 minuter

Djuprengöring som även kan göras på ryggen.
Den här behandlingen passar Dig som känner Dig oren i huden och behöver "städa upp". Här ligger fokus på rengöring!

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring, massage, inslussning av produkt, mask och avslutande produkt.

Pris från: 950 kr


 

BEAUTYCULTURE QUICK FIX
30 minuter

Beautyculture erbjuder dig en expressbehandling som gör dig gott och ger dig glow!

I behandlingen ingår:
Rengöring, exfoliering med enzympeeling (skonsam för huden), inslussning av ansiktsmask och avslutande produkter som passar just dig och din hy.

Pris från: 800 kr


 

BEAUTYCULTURES PERSONLIGA PEELING
45 minuter

Omedelbara resultat med Gold Touch! Gold Touch verkar cellförnyande samt ger spänst och lyster i huden.
Vi slussar olika serum via fina guldnålar belagd med 24 karat guld som gör att näringsämnena lättare slussas ner i huden. Älskad av både hudterapeuter, sjuksköterskor och framförallt våra klienter!

Du kan behandla ansiktet, halsen och dekolletaget! Vill du göra alla tre gör vi ett fint paketpris till dig.


Pris från: 1 500 kr

ANSIKTSBEHANDLING CLASSIC
75 minuter

Den här behandlingen rekommenderar vi som din förstagångsbehandling. Även om Du är en flitig ansiktsbehandlingskund på andra kliniker, är första gången hos oss viktig för att vi skall kunna göra en professionell och skräddarsydd behandling för just Dig. Här lär vi känna Din huds behov och Dina tankar kring upplevelsen om Din hud. I lugn och ro går vi igenom hur Du upplever Din hud och vad vi ser och känner. Därefter diskuterar vi hur vi skall gå till väga. Vilka hemvårdsprodukter som passar Dig och vilken behandling vi skall gå vidare med.

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring, inslussning av produkt, lätt brynformning, massage, mask och avslutande produkt.


Pris från: 1 200 kr

ANSIKTSBEHANDLING GOLD TOUCH
30 minuter

Omedelbara resultat med Gold Touch! Gold Touch verkar cellförnyande samt ger spänst och lyster i huden.
Vi slussar olika serum via fina guldnålar belagd med 24 karat guld som gör att näringsämnena lättare slussas ner i huden. Älskad av både hudterapeuter, sjuksköterskor och framförallt våra klienter!

Du kan behandla ansiktet, halsen och dekolletaget! Vill du göra alla tre gör vi ett fint paketpris till dig.


Pris från: 1 750 kr

BEAUTYCULTURES PERSONLIGA ANSIKTSBEHANDLING
45 minuter

Efter en noggran hudanalys och bedömning av din hy skapar vi en behandling som ger dig fina resultat. Alla som går hos oss vet att vi vid varje besök gör en bedömning av hudens tillstånd och bestämmer behandlingen därefter. Porrengöring och mask ingår i behandlingen. Ibland hinner vi även med en lugn och skön skalpmassage!

Pris från: 1 500 kr

ANSIKTSBEHANDLING DE LUXE
90 minuter

För Dig som vill ha mer av det goda! Behandlingsgång: Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring med apparat, lätt brynformning, lång, härlig och nyttig massage, två ansiktsmasker, serum, booster inslussning av produkt och avslutande produkt. (Välj gärna ett tillägg, klicka i menyraden för att se vad som finns.)

Pris från: 1 450 kr

 

AHA-PENSLING
30 minuter

AHA-pensling. En lunchbehandling som passar perfekt för Dig som vill göra en snabb och effektiv behandling. Lämnar huden fin och Du kan återvända till jobbet med en lyster som bländar Dina kollegor!

Pris från: 750 kr 

KONSULTATION
30 minuter

Många kommer till oss och vet att de vill göra en behandling, men inte vad som är bäst för dem. Några vet exakt vilken behandling de vill ha, men vi ser att behandlingen kommer inte att ge det resultat de önskar.

På Beautyculture by Janine har vi ett stort utbud av behandlingar, från det lilla till det stora. Om du är osäker på vad du söker, boka en personlig konsultation. På så sätt kan vi tillsammans ta fram rätt behandlingsplan och rätt produkter för just dig. Det är inte alltid de dyraste behandlingarna som är bäst!

Pris från: 450 kr