4E33F6AC-731F-434E-B25E-D41C90925D6B

ansiktsbehandling

Vi på Beautyculture by Janine har en vision om att alltid kunna erbjuda våra kunder de mest resultatinriktade behandlingarna. Vår målsättning är att skräddarsy alla behandlingar efter kundens individuella önskemål och behov. Därför har vi skapat, utöver vårt ordinarie utbud, olika helhetslösningar eller paket med ansiktsbehandlingar, injektionsbehandlingar, produkter och även träning.

Vi har ett brett utbud av hudbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Från den klassiska ansiktsbehandlingen som anpassas just för dig, till olika styrkor av kemiska peels, Gold Touch, Plasma Pen och Microneedling.

 

ANSIKTSBEHANDLING CLASSIC
70 minuter

Den här behandlingen rekommenderar vi som din förstagångsbehandling. Även om du är en flitig ansiktsbehandlingskund på andra kliniker, är första gången hos oss viktig för att vi skall kunna göra en professionell bedömning. Här lära vi känna dig och din huds behov. Behandlingen passar också utmärkt för dig som vill ha lite mer tid eller extra avkoppling.

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, portömning med hjälp av ultraljud, lätt brynformning, massage, inslussning av mask med hjälp av ultraljud och avslutande produkter.

Pris: 1 200 kr

BEAUTYCULTURES PERSONLIGA PEELING
30 minuter

Efter en noggran hudanalys och bedömning av din hy skapar vi en kemisk peeling som passar just dig. Behandlingen ger omedelbart lyster, passar alla hudtyper och anspassas utifrån dina behov.

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, personlig utformad kemisk peeling, inslussning av mask med hjälp av ultraljud och avslutande produkt.


Pris från: 1 500 kr

ANSIKTSBEHANDLING PURIFY
60 minuter

En djuprengöringarnde behandling som även kan göras på ryggen.
Den här behandlingen passar dig som känner dig oren i huden och behöver "städa upp". Här ligger fokus på rengöring!

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, portömning med hjälp av ultraljud, inslussning av mask med hjälp av ultraljud och avslutande produkter.

Pris: 950 kr

ANSIKTSBEHANDLING DE LUXE
90 minuter

För dig som vill ha mer av det goda!

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, portömning med hjälp av ultraljud, lätt brynformning, extra lång och härlig massage, inslussning av mask och booster med hjälp av ultraljud och avslutande produkter.
Pris: 1 450 kr

ANSIKTSBEHANDLING BOOST
60 minuter

Det här är behandlingen för dig som känner dig torr och livlös i huden, som behöver rikligt med fukt. Här ligger fokus på att återfukta huden och "fylla ut". Vi ger nytt liv till din hud helt enkelt!

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, massage, inslussning av mask med hjälp av ultraljud och avslutande produkter.


Pris: 950 kr

ANSIKTSBEHANDLING GOLD TOUCH
45 minuter

Omedelbara resultat med Gold Touch! Gold Touch verkar cellförnyande samt ger spänst och lyster i huden.
Vi slussar olika serum via fina guldnålar belagd med 24 karat guld som gör att näringsämnena lättare slussas ner i huden. Älskad av både hudterapeuter, sjuksköterskor och framförallt våra klienter!

Du kan behandla ansiktet, halsen och dekolletaget! Vill du göra alla tre gör vi ett fint paketpris till dig.

Pris från: 1 750 kr

BEAUTYCULTURE QUICK FIX
30 minuter

Beautyculture erbjuder dig en expressbehandling som gör dig gott och ger dig glow!

I behandlingen ingår:
Rengöring, exfoliering med enzympeeling (skonsam för huden), inslussning av ansiktsmask och avslutande produkter.Pris från: 800 kr

KONSULTATION
30 minuter

Många kommer till oss och vet att de vill göra en behandling, men inte vilken som är bäst för dem. Några vet exakt vilken behandling de vill ha, men det kanske inte är den mest optimala för att få det resultat som man vill uppnå. Vi hjälper dig!

På Beautyculture by Janine har vi ett stort utbud av behandlingar, från det lilla till det stora. Om du är osäker på vad du söker, boka en personlig konsultation. På så sätt kan vi tillsammans ta fram rätt behandlingsplan och rätt produkter för just dig. Det är inte alltid de dyraste behandlingarna som är bäst!

Pris från: 450 kr

PLASMA PEN BORTTAGNING AV FLÄCKAR
30 minuter

Borttagning av hudflikar/skintags, åldersfläckar, leverfläckar, samt pigmenterade solfläckar.

Med hjälp av plasmaljus tar man bort de oönskade fläckarna/pigmenteringarna. Efter behandlingen kommer det att bildas en sårskorpa som efter ca 8 dagar kommer att falla av naturligt. Det är viktig att efter behandlingen inte pilla eller utsätta området för någon fukt eller värme, det gäller alltså att undvika sol, svettning, bastu och ångbad.


Pris: 995 kr

PLASMA PEN TILLVAL
15 minuter

Lägg till borttagning av enskilda hudflikar/skintags, åldersfläckar, leverfläckar, samt pigmenterade solfläckar i din ansiktsbehandling.

Med hjälp av plasmaljus tar man bort de oönskade fläckarna/pigmenteringarna. Efter behandlingen kommer det att bildas en sårskorpa som efter ca 8 dagar kommer att falla av naturligt. Det är viktig att efter behandlingen inte pilla eller utsätta området för någon fukt eller värme, det gäller alltså att undvika sol, svettning, bastu och ångbad.

Pris: 500 kr

SKINREJUVENATION 
60 minuter

En behandling som med hjälp av laserljus stimulerar och aktiverar produktionen av kollagen i huden. Resultatet blir en jämnare hudton med slätare intryck, ökad spänst och flexibiltet samt synligt ny lyster.
Behandlingen ger omedelbart resultat, men görs med fördel i en kur om 4-6 ggr med 3 veckors mellanrum, för ett långvarigt/tydligare resultat.

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, enzymepeeling, cellox 20 (laser), inslussning av mask med hjälp av ultraljud, samt avslutande produkter.

Pris första behandlingen: 2295 kr
Pris andra behandlingen: 2095 kr
Pris tredje behandlingen: 1895 k
r (fortsättningsvis det fasta priset)

Uppgradera behandlingen med att lägga till reducering av kärl eller pigment i samma behandling för ännu jämnare hudton + 500 kr.

 

SYRA PENSLING TILLVAL
15 minuter

Denna behandlingen lägger du till vid en redan bokad ansiktsbehandling. Syror hjälper till att stimulera den egna cellproduktionen, är exfolierande, ger lyster och hjälper till att behandla akne, förstorade porer, rynkor, linjer, torrhet, förlorad spänts och pigmenteringar.

Pris: 500 kr