4E33F6AC-731F-434E-B25E-D41C90925D6B

Azzalure/botox

Rynkor är en del av ansiktets åldrande och skrattrynkor kan vara charmerande, men vissa rynkor känns tråkiga och du känner inte igen dig själv i spegeln längre. Detta är något som vi kan korrigera!

B-toxiner (Muskelavslappnande medel, Azzalure, Vistabel) är ett naturligt protein. Medlet som injiceras slappnar av muskelfibrerna tillfälligt. Du blir slätare men resultatet kan variera p g a faktorer som åldern eller hudhälsan. Man har också upptäckt attmuskelavslappnandemedel är en bra behandling mot migrän, spänningshuvudvärk och överdriven svettning.

Hos Beautyculture by Janine får du alltid en noggran konsultation och vi behandlar utifrån dina behov.
Priset är från-pris och beror på hur många områden du vill behandla.

Pris: 3 000 kr för ett område (45 min)
Om du vill behandla ett flertal områden kostar varje extra område ca. 500 kr.
Exakt pris lämnas vid konsultationen.

Ett återbesök ska bokas ca 2 veckor efter behandlingen och är kostnadsfritt.
Om du inte kommer på det överenskomna återbesöket men ändå vill fylla på inom en månad är kostnaden 1 000 kr.

 

MICROBOTOX
60 min

Microbotox är en ansikstbehandling där vi med hjälp av flera små nålar stämplar in mikroskåpiska mängder botox i huden tillsammans med en coctail av vitaminer och aminosyror. Behandlingen påverkar våra fina muskler och muskeländar som fäster i huden. Det är även dessa muskler som reser håret så kallat "gåshud" samt hjälper till att reglera hudens svett- och oljeproduktion. Resultatet av detta blir en fantastisk glow med reducering av fina linjer och porer samt en minskad oljeproduktionen. 

Perfekt för dig som kanske inte vill ta steget att göra en fullständig botoxbehandling eftersom du fortfarande kommer kunna röra ansiktet som vanligt då den enbart minskar kraften av den oönskade mimiken. Behandlingen är även utmärkt för den som vill ha massa Glow samt förebygga och motverka ålderstecken men även minska talgproduktionen och porerna.

Effekter av behandling en:

  • Förbygger och motverkar fina linjer och rynkor
  • Ger ett fantatstiskt glow!
  • Minskar talgproduktionen
  • Stimulerar kollagenproduktionen
  • Har en porsammandragande effekt