4E33F6AC-731F-434E-B25E-D41C90925D6B

fillers

Janine är specialist inom estetiska injektionsbehandlingar. Med injektioner kan vi uppnå och utföra icke-kirurgiska behandlingar som förfinar, återskapar och ger naturliga och vackra resultat.

En fillerbehandling är en volymgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra. Med filler kan man bygga upp en förlorad volym (exempelvid p g a åldrande), skulptera ansiktet eller delar av ansiktet, släta ut rynkor, förstora läpparna och föryngra huden.

Priset för en fillerbehandling beror på flera faktorer, exempelvis vilka förutsättningar du har och som påverkar behandlingens omfattning, eller om det behövs en kombinationsbehandling för att uppnå dina önskemål.

Pris: 3 800 kr (60 min)
Exakt pris lämnas vid konsultationen.

Restylane Skinboosters
Ge din hud en gåva! Den här fantastiska behandlingen återfuktar din hud och slätar ut smårynkor. Huden blir välmående och får mer lyster.
Restylane är en svensk produkt tillverkad med kvalitativa ingredienser. I behandlingen används hyaluronsyra, ett naturligt ämne som finns i människokroppen och andra organismer. Den hjälper till att bland annat göra huden elastisk och smörja lederna. Restylane är en gel som injiceras i små mängder i huden.

Pris: 2 500 kr (45 min)