4E33F6AC-731F-434E-B25E-D41C90925D6B

Tear Trough

En fillerbehandling med fillers under ögonen som kan hjälpa dig att se mindre trött ut. Vår injektionssjuksköterska har en advanced master inom tear trough området med 12 års erfarenhet, allt för att du skall få en säker behandling och ett lyckat resultat med tear trough filler.

En fillerbehandling under ögat är en effektiv behandling för att återfå volym och spänst under ögat samt minimera hålighet, mörka skuggor och mörka partier under ögonen. För att du skall vara säker på vad som gäller i ditt fall är en konsultation hos vår injektionssköterska en bra början.

Redensity 2 är speciellt framtagen för det känsliga området under ögonen. Hur många stick och hur mycket filler man injicerar är olika från person till person. En behandling för tear trough går relativt snabbt och upplevs inte som särskilt smärtsam.

Resultatet har stor effekt och sitter i ca 6-12 månader innan man behöver en ytterligare påfyllning. De flesta upplever en stor förbättring efter behandling och ser mycket piggare och fräschare ut.


Pris: 3 800 kr (60 min)

Exakt pris lämnas vid konsultationen.