4E33F6AC-731F-434E-B25E-D41C90925D6B

Kemisk peeling

En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer där man använder sig av olika syror som appliceras på huden. Syrorna avlägsnar det yttersta hudlagret och ger huden ett litet lyft och massa lyster. 

Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna i huden. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt cellförnyelsen. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring (t.ex. av hudstrukturen, acne, orenheter, pigmenteringar mm.) samt föryngring av huden.

Är du osäker på vilken behandling som är bäst för dig? Boka en konsultation så hjälper vi dig att göra upp en behandlingsplan efter dina behov.

PRX-T33
30 minuter

PRX-T33 är en nålfri behandling som klassas som den nya generationens TCA peeling. Behandlingen har ingen återhämtningstid och fungerar för alla hudtyper och åldrar.

Den orsakar ingen frosting och kan användas under alla årstider utan risk för komplikationer. Behandlingen är näst intill smärtfri och orsakar väldigt lite fjällning.

PRX-T33 kan användas både på ansiktet och kroppen och behandlar rynkor, förlorad spänts, pigmenteringar, ärr och bristningar.

Pris: 1 995 kr/behandling

MELA PEEL FORTE
45 minuter

Mela Peel Forte är en mycket effektiv kemisk peel för att behandla all sorts pigmentering som bland annat melasma. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, minskade linjer, klarare hy och ett vackert lyster.

Behandlingen utförs i en kur om 2-3 behandlingar med en månads intervall. Alla hudtyper kan genomgå behandlingen. I behandlingen ingår även en Mela cream som du kommer att använda hemma efter behandlingen, värde 1100kr.


Pris från: 2 800 kr

MILK PEEL
30 minuter

Milk Peel är en kraftfull kemisk peeling som innehåller 50% glykolsyra, 10% mjölksyra och 4% salicylsyra. Behandlingen boostar din egen kollagenproduktion, förbättrar hudens lyster, jämnar ut hudtonen, reglerar fet hud och vidgade porer samt mjukar upp fina linjer och rynkor.

Behandlingen passar alla hudtyper och är perfekt att göra på din lunch eller på väg hem från jobbet. Görs med fördel i en kur om 3-5 behandlingar med 2 veckors intervall beroende på förväntat resultat.Pris från: 1 700 kr

Ljusåldrad hud dekolletage - före och efter
Bristningar - före och efter
Ljusåldrad hud ansikte - före och efter