4E33F6AC-731F-434E-B25E-D41C90925D6B

Kemisk peeling

En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer där man använder sig av olika syror som appliceras på huden. Syrorna avlägsnar det yttersta hudlagret och ger huden ett litet lyft och massa lyster. 

Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna i huden. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt cellförnyelsen. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring (t.ex. av hudstrukturen, acne, orenheter, pigmenteringar mm.) samt föryngring av huden.

Är du osäker på vilken behandling som är bäst för dig? Boka en konsultation så hjälper vi dig att göra upp en behandlingsplan efter dina behov.

PRX-T33
30 minuter

PRX-T33 är en nålfri behandling som klassas som den nya generationens TCA peeling. Behandlingen har ingen återhämtningstid och fungerar för alla hudtyper och åldrar.

Den orsakar ingen frosting och kan användas under alla årstider utan risk för komplikationer. Behandlingen är näst intill smärtfri och orsakar väldigt lite fjällning.

PRX-T33 kan användas både på ansiktet och kroppen och behandlar rynkor, förlorad spänts, pigmenteringar, ärr och bristningar.

Pris: 1 995 kr/behandling
Kur 4 beh. 5000 kr

MELA PEEL FORTE
45 minuter

Mela Peel Forte är en mycket effektiv kemisk peel för att behandla all sorts pigmentering som bland annat melasma. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, minskade linjer, klarare hy och ett vackert lyster.

Behandlingen utförs i en kur om 2-3 behandlingar med en månads intervall. Alla hudtyper kan genomgå behandlingen. I behandlingen ingår även en Mela cream som du kommer att använda hemma efter behandlingen, värde 1100kr.

Pris: 1:a behandlingen 2 800 kr
Därefter 1800kr

BC ÖRTPEELING
45 minuter

Örtpeelingar är ett framgångsrikt beprövad, naturlig peeling metod för hudföryngring baserad på en blandning av rena örter. Dess naturliga komposition är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar.  
Denna naturliga blandning innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.

Örtpeelingen behandlar:

•Quick fix för lyster, glow och fräschör
•Specifik fukt- och vitamin behandling
•Detox och utrensande för att klargöra och rena huden från slagg och giftämnen
•Anti-age, högteknologiska produkter tillsammans med örter för kraftig cellregenererande effekt
•Pigmentskador, solskador och postinflammatoriska hyperpigmenteringar
•Läkande egenskaper för tex akne, eksem och rosacea


Pris: 1 200 kr/behandling
Kur 4 beh. 4000 kr

MILK PEEL
30 minuter

Milk Peel är en kraftfull kemisk peeling som innehåller 50% glykolsyra, 10% mjölksyra och 4% salicylsyra. Behandlingen boostar din egen kollagenproduktion, förbättrar hudens lyster, jämnar ut hudtonen, reglerar fet hud och vidgade porer samt mjukar upp fina linjer och rynkor.

Behandlingen passar alla hudtyper och är perfekt att göra på din lunch eller på väg hem från jobbet. Görs med fördel i en kur om 3-5 behandlingar med 2 veckors intervall beroende på förväntat resultat.Pris från: 1 700 kr
Kur 4 beh. 4000 kr

BC ÖRTPEELING ADVANCED
60 minuter

En behandling som ger ett kraftfullt korrigerande och långvarigt resultat för de tuffaste och mest svårbehandlade hudtillstånden. 

Då C-peel är effektiv problemlösare krävs noggrann konsultation. Planering, behandling och hemvård är tre viktiga steg för lyckad behandling och resultat.
 Viktigt är att lyssna på de råd du får av din hudterapeut och noga följa anvisningar om hemvårdsprodukter.

Dag 1: Örtpeeling Advanced behandling på salong.
Dag 2-4: Hemvård 
Dag 3-4: Huden börjar flagna
Dag 5: Återbesök 


Behandlingseffekt:
  • grov hud (förstorade porer, förlorad elasticitet)
  • pigment skador (åldersfläckar, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar mm)
  • ärr (akneärr, skador, operationärr mm)
  • aknerelaterad hud (inflammationer, kvisslor, milier, talgreglering m.m.)
  • åldrande hud (linjer, rynkor, elasticitet, spänst, lyster och stöd)
Pris: 3000 kr 
OBS! Konsultation krävs innan. En uppföljande behandling ingår i priset, 60 minuter + 30 minuter. Hemvårdsprodukter krävs!
Ljusåldrad hud dekolletage - före och efter
Bristningar - före och efter
Ljusåldrad hud ansikte - före och efter